Főoldal

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.olcsvaapati.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

Az olcsvaapati.hu webszájton található tartalom Olcsvaapáti Község Önkormányzatának szellemi tulajdona.

Olcsvaapáti Község Önkormányzata fenntart minden jogot, mely a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával vagy terjesztésével kapcsolatos.  Olcsvaapáti Község Önkormányzatához tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Olcsvaapáti Község Önkormányzatnak előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének vagy részeinek (audió- vagy videóanyag, szöveg, fotó stb.) feldolgozása és értékesítése.

Az olcsvaapati.hu oldalai teljes egészében (írások, fotók, hanganyagok, reklámok, hirdetések) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, ezt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Ugyanígy az olcsvaapati.hu domainnév is szerzői jogi védelmet élvez. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Olcsvaapáti Község Önkormányzatától csak úgy lehet információkat átvenni, ha az átvevő nem módosítja az eredeti értesülést, és egyértelműen hivatkozik minden alkalommal az olcsvaapati.hu weblapra.

Olcsvaapáti Község Önkormányzata a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.